Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*


Type aanvraag*

Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Aanbouw


Wordt uw woonkamer te klein vanwege een gezinsuitbreiding en heeft u ruimte voor een aanbouw. Waarom zou u die aanbouw dan niet realiseren? Het aanbouwen van een nieuwe ruimte lijkt veel op het 'uitbouwen' van een nieuwe ruimte. In de volksmond wordt onder aanbouwen en uitbouwen hetzelfde verstaan.

Wat is een aanbouw?
Een aanbouw is een bouwwerk aan een bestaand gebouw. Door aan te bouwen kunt u uw woning vergroten.

Aanbouwen serre
Over het algemeen wordt er vaak een serre aangebouwd met als doel de tuin bij de woonruimte te betrekken. Natuurlijk vergroot u hiermee het woonoppervlakte en het wooncomfort.

Aanbouwen keuken
Een stuk aan uw huis bouwen om zo de keuken te vergroten kan enorm het wooncomfort vergroten. Zo heeft u meer werkruimte in uw keuken en kunt u makkelijker de etentjes voor familie en vrienden voorbereiden. Let er wel op dat uw buren geen last van de aanbouw hebben. Zo voorkomt u dat de relatie met uw buren op de klippen loopt.

Aanbouwen woonruimte
Door een stuk aan te bouwen aan uw woonruimte verbetert u het wooncomfort en de woonruimte. Zo ontstaat er extra ruimte voor een eethoek, zithoek of een speelruimte voor de kinderen. U kunt er ook voor kiezen om de aanbouw te gebruiken voor een garage of kantoor.

Kosten aanbouw en bouwvergunning
De overweging die vaak moet worden gemaakt is; gaan we verbouwen of gaan we verhuizen. Mocht u toch besluiten te gaan verbouwen zorg er dan voor dat u niet voor verassingen komt te staan. Het is daarom aan te raden te achterhalen of u een bouwvergunning nodig hebt. Informeer daarom bij uw gemeente en vraag wanneer nodig een vergunning aan voor de geplande aanbouw verbouwing. De kosten kunt u uitstekend op een rijtje krijgen door verschillende offertes aan te vragen via deze vergelijkingssite.

Ervaringen van andere bezoekers

Super eindresultaat
"We hebben een serre laten aanbouwen aan onze woning en we genieten er volop van. Mede mogelijk gemaakt dankzij onze aannemers die wij vonden via deze vergelijkingssite. Top werk!"
Toegevoegd: R. Bakker uit Dordrecht
Waardering: 7.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Alle vertrouwen in een goede aanbouw
"Ik vond het idee van een aanbouw maar niks. Het leek mij erg veel gedoe. Toch maar een paar offertes aangevraagd via deze website en in contact gekomen met een goede aannemer bij mij in de buurt. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!"
Toegevoegd: P. de Groot uit Weesp
Waardering: 6.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Meer woonruimte
"Ik wilde graag wat meer ruimte in huis. Het plaatsen van een aanbouw bleek een uitkomst. Met behulp van goede aannemers die ik vond via deze vergelijkingssite was de klus snel rond. Heerlijk dat we nu meer woonruimte hebben!"
Toegevoegd: K. Jongbloed uit Naaldwijk
Waardering: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Voordelen van aanbouw aan bestaande woning

  • Door het aanbouwen aan uw bestaande woning creëert u veel meer leef oppervlak en verbetert u in de meeste gevallen ook het leefcomfort.
  • Wanneer u bijvoorbeeld denkt aan een gezinsuitbreidingen en uw huidige woning is te klein, kunt u eraan denken om een stuk aan te bouwen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aanbouw kosten?
De aanbouw kosten hangen af van de omvang van het desbetreffende project. Zo kunt u er snel achter komen wat de kosten zijn door meerdere offertes aan te vragen via onze vergelijkingssite. Vul snel het formulier in hier rechts op de pagina!

Is het verstandig om voor een aanbouw een architect in te schakelen?
U doet er goed aan om een architect in te schakelen. Een architect kan voor u een tekening maken waar precies op staat wat een aannemer moet doen. Bij zo'n tekening zit vaak ook een constructief onderzoek. Door een architect in te schakelen kunt u uzelf een hoop ellende besparen.

De website aannemer-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van aannemers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij veel gestelde vragen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en werkwijze van een aannemer, dan kunt u er hier meer over lezen. Voor informatie over aannemer gerelateerde werkzaamheden kunt u de onderstaande bronnen raadplegen: