Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*


Type aanvraag*

Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Badkamer verbouwing

Wanneer u van plan bent uw badkamer te verbouwen dient u met diverse factoren rekening te houden. Hieronder leest u meer over deze belangrijke factoren bij het verbouwen van uw badkamer.

 • Tegels badkamer
  Let er bij het verbouwen van de badkamer op dat de aannemer begint met het stuken van het plafond en de wanden. Wanneer de aannemer eerst begint met de tegels en daarna pas gaat stucen komen de tegels onder het stucwerk te zitten.

 • Elektriciteit in badkamer
  Hou er rekening mee dat uw elektriciteit in de badkamer genoeg capaciteit heeft voor het plaatsen van bijvoorbeeld extra lampen. Het kan nodig zijn een extra groep aan te leggen.

 • Waterleidingen badkamer
  Soms is het van belang de waterleidingen te vernieuwen in uw badkamer. Als u toch de badkamer vernieuwd is het aan te raden de waterleidingen gelijk te vervangen. Zo voorkomt u later problemen met de waterleidingen.

Kosten badkamer verbouwen
De kosten bij het verbouwen van uw badkamer kunnen flink verschillen en zijn afhankelijk van de grote van uw verbouwing. U kunt er snel achter komen wat de kosten zullen zijn van de verbouwing van uw badkamer door aan de rechter kant op de pagina uw gegevens in te vullen. Binnen enkele dagen nemen verschillende aannemers bij u in de buurt contact met u op. Zo weet u zeer snel wat een dergelijke verbouwing van uw badkamer gaat kosten.

Offerte badkamer verbouwen
Via aannemer-vergelijken.nl kunt u snel, eenvoudig en geheel vrijblijvend offertes aanvragen voor badkamer verbouwingen door aannemers bij u in de regio.

Ervaringen van andere bezoekers

Badkamer verbouwen
"Het verbouwen van onze badkamer is hard nodig. Om een beetje een beeld te krijgen van de kosten heb ik via deze website meerdere offertes voor aannemers aangevraagd. Ben benieuwd naar het resultaat."
Toegevoegd: R. Scheffers uit Uden
Waardering: 6.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Badkamer verbouwing verloopt super
"Bedenken dat je de badkamer wilt verbouwen is één. Het ook daadwerkelijk doen is een tweede. Gelijk een paar offertes voor aannemers aangevraagd via deze website."
Toegevoegd: K. Neve uit Barendrecht
Waardering: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

De renovatie kan beginnen
"Echt een aanrader om voor de verbouwing van je badkamer kosten te vergelijken van aannemers. Ik weet nu zeker dat ik niet te veel betaal voor de renovatie van de badkamer Perfect!. "
Toegevoegd: T. van Rijn uit Utrecht
Waardering: 7.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Voordelen van badkamer verbouwen

 • Door uw badkamer te verbouwen kunt u er weer jaren tegen aan.
 • U zorgt ervoor dat het elektra weer veilig is door middel van een aardedraad aan te brengen.
 • U geniet na het verbouwen van uw badkamer over het algemeen van meer luxe.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Waar kan ik dan het beste mee beginnen?
Op basis van uw ideeën kunt u samen met een aannemer bespreken waar er stopcontacten dienen te komen en waar u precies het bad, douche, kasten en de wasbak wilt hebben.

Hoe kan ik het beste mijn badkamer ventileren?
Dit kunt u doen door middel van een mechanisch ventilatiesysteem. Dit houdt in dat u centrale afzuiging heeft. Uw keuken, woonruimtes en badkamer kunnen hier ook op aangesloten worden. Wanneer u een raam heeft in uw badkamer kun u ook kiezen voor roosters of natuurlijk gewoon een klapraam.

De website aannemer-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van aannemers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij veel gestelde vragen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en werkwijze van een aannemer, dan kunt u er hier meer over lezen. Voor informatie over aannemer gerelateerde werkzaamheden kunt u de onderstaande bronnen raadplegen: