Vraag nu gratis offertes aan!

  
Type werkzaamheden*
Type aanvraag*
Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Veel gestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes via aannemer-vergelijken.nl is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Gaat u niet met een aannemer in zee? Laat het dan wel even weten aan deze aannemers. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel aannemers ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere aannemers maar nog niets ontvangen. Wat nu?
De aannemers hebben tijd nodig om u aanvraag te verwerken. Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? aannemer-vergelijken.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere aannemers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde aannemers. aannemer-vergelijken.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Wat zijn de kosten van het renoveren van een pand?
Houdt er rekening mee dat het renoveren van een pand behoorlijk prijzig is. Dit komt omdat er veel precisie werk bij komt kijken wanneer alles in de originele staat dient terug gebracht te worden. Natuurlijk hangen de kosten van een renovatie volledig af van de omvang van het te renoveren huis.

Krijg ik subsidie wanneer ik mijn monumenten pand laat renoveren?
Dit hangt volledig af van de gemeente waar u in woont. U kunt daar meer over vinden op de website van uw gemeente.

Wat zijn de kosten van het uitbouwen van mijn woning?
De kosten uitbouwen van een woning hangen volledig af van de hoeveelheid werk (arbeidsuren) en het aan te schaffen materiaal. Laat u snel inlichten door meerdere aannemers. Dit kunt u doen door het formulier hier op de pagina in te vullen.

Hebben wij een vergunning nodig voor een uitbouw?
U heeft alleen een vergunning nodig wanneer u meer dan 2,5 meter uitbouwt. Om daar helemaal zeker van te zijn is het aan te bevelen uw gemeente te raadplegen. Over het algemeen staat er op de website van de gemeente meer informatie m.b.t. vergunningen.

Wat zijn de aanbouw kosten?
De aanbouw kosten hangen af van de omvang van het desbetreffende project. Zo kunt u er snel achter komen wat de kosten zijn door meerdere offertes aan te vragen via onze vergelijkingssite. Vul snel het formulier in hier rechts op de pagina!

Is het verstandig om voor een aanbouw een architect in te schakelen?
U doet er goed aan om een architect in te schakelen. Een architect kan voor u een tekening maken waar precies op staat wat een aannemer moet doen. Bij zo'n tekening zit vaak ook een constructief onderzoek. Door een architect in te schakelen kunt u uzelf een hoop ellende besparen.

Wat kost een verbouwing?
De kosten van een verbouwing lopen flink uiteen afhankelijk van de omvang van het project. U kunt via het formulier aan de rechter op de pagina uw gegevens invoeren. Zo nemen verschillende aannemers binnen enkele dagen contact met u op i.v.m. uw verbouwing.

Waar moet ik op letten bij een woning verbouwing?
Wanneer u uw woning gaat verbouwen is het belangrijk dat u goed in gedachten heeft wat de eisen zijn van de verbouwing. Om deze eisen duidelijk op papier te hebben zou u een architect kunnen inschakelen. In sommige gevallen dient u een bouwvergunning te hebben voor het verbouwen van (een deel van) uw woning.

Is het aan te raden om een architect in te schakelen voor een verbouwing?
U doet er goed aan om een architect in te schakelen. Een architect kan voor u een tekening maken waar precies op staat wat een aannemer moet verbouwen. Bij zo'n tekening zit vaak ook een constructief onderzoek. Door een architect in te schakelen kunt u uzelf een hoop ellende besparen tijdens een verbouwing.

Ik wil graag mijn badkamer verbouwen. Waar kan ik dan het beste mee beginnen?
Op basis van uw ideeën kunt u samen met een aannemer bespreken waar er stopcontacten dienen te komen en waar u precies het bad, douche, kasten en de wasbak wilt hebben.

Hoe kan ik het beste mijn badkamer ventileren?
Dit kunt u doen door middel van een mechanisch ventilatiesysteem dit houdt in dat u centrale afzuiging heeft. Uw keuken, woonruimtes en badkamer kunnen hier ook op aangesloten worden. Wanneer u een raam heeft in uw badkamer kun u ook kiezen voor roosters of natuurlijk gewoon een klapraam.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offertes voor een aannemers. Zo kunnen de aannemers u makkelijk een offerte op maat toesturen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier