Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*


Type aanvraag*

Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Renovatie


Bij het renoveren van een huis moet je denken aan het indien nodig, vervangen van muren, kozijnen, deuren, vloeren, plafonds keukens, etc..

Herbouw of nieuwbouw
Wanneer u beslist uw huis of pand te slopen wordt er gesproken van 'herbouw' of 'nieuwbouw'.

Renovatie huis
Wanneer u gaat renoveren brengt u uw huis of pand weer terug in de originele staat. Over het algemeen doet u dit met een gespecialiseerde aannemer die veel ervaring heeft met het renoveren van huizen of panden.

Verbouwen renoveren
Wanneer u besluit te gaan renoveren komt daar een hoop bij kijken. U kunt niet zomaar een muur weghalen. Over het algemeen zijn oudere panden wat minder sterk. Let er dus op dat u heel voorzichtig met de dragende constructie om gaat. Het is daarom zeker aan te raden een aannemer te zoeken die gespecialiseerd is in het renoveren van panden. Zie hier rechts een formulier om gratis, snel en geheel vrijblijvend offertes aan te vragen bij verschillende aannemers.

Monument renovatie
Veel panden die onder monumentenzorg vallen dienen eens in de zoveel tijd gerenoveerd te worden. Wanneer een renovatie wordt uitgevoerd dient er rekening mee gehouden te worden dat er voldaan wordt aan de nieuwe veiligheidseisen en de levensstandaard. Het exterieur van een monument mag niet aangepast worden.

Enkele voorbeelden van renovatieprojecten

  • Het vervangen van rotte delen in een houten constructie
  • Buitenmuur opnieuw voegen
  • Het opnieuw plaatsen van een buitenmuur
  • Het vervangen van plafonds en vloeren

Restauratie
Restauratie houdt in dat men een beschadigt voorwerp weer in de originele toestand terug brengt.

Renoveren
Renovatie of anders genoemd renoveren is het repareren en wanneer nodig vervangen van bepaalde gedeeltes van een bestaand pand, om ervoor te zorgen dat het weer in de zo goed als originele staat wordt terug gebracht.

Ervaringen van andere bezoekers

Blij met goede aannemers
"Ik ben erg blij met de goede aannemers die ik heb gevonden via deze website. Offertes vergelijken is ideaal als je snel goede vaklui wilt vinden. Ik heb alle vertrouwen in de renovatie van onze keuken!"
Toegevoegd: M. Evers uit Roermond
Waardering: 7.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Laat de renovatie maar beginnen
"Ik zag erg op tegen de verbouwing van ons huis.Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken heeft mij wel wat meer rust gegeven. Nu weet ik in ieder geval een beetje waar ik aan toe ben en dat is wel zo prettig"
Toegevoegd: P. Goedhart uit Roosendaal
Waardering: 6.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Benieuwd naar het eindresultaat
"Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de renovatie van onze woonkamer. Ik heb alle vertrouwen in de expertise van de aannemers die ik vond op jullie site."
Toegevoegd: K. Soete uit Enkhuizen
Waardering: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Voordelen van het renoveren van een pand

Hieronder leest u enkele voordelen van het renoveren van een pand:

  • Door een pand te renoveren brengt u het in bruikbare staat zodat er naar huidige maatstaven en normen in geleefd kan worden.
  • Door de renovatie van een huis of pand zorgt u er voor dat de constructie weer veilig is.
  • Tijdens het renoveren van een pand kunt u er gelijk voor zorgen dat pand of huis beter geïsoleerd wordt. Dat scheelt later enorm in energie kosten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het renoveren van een pand?
Houdt er rekening mee dat het renoveren van een pand behoorlijk prijzig is. Dit komt omdat er veel precisie werk bij komt kijken wanneer alles in de originele staat dient terug gebracht te worden. Natuurlijk hangen de kosten van een renovatie volledig af van de omvang van het te renoveren huis.

Krijg ik subsidie wanneer ik mijn monumenten pand laat renoveren?
Dit hangt volledig af van de gemeente waar u in woont. U kunt daar meer over vinden op de website van uw gemeente.

De website aannemer-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van aannemers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij veel gestelde vragen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en werkwijze van een aannemer, dan kunt u er hier meer over lezen. Voor informatie over aannemer gerelateerde werkzaamheden kunt u de onderstaande bronnen raadplegen: