Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*


Type aanvraag*

Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Uitbouw


Uitbouw huis

Is uw woonkamer of keuken te klein, en u besluit niet te verhuizen, een uitbouw van uw woning kan voor u een zeer interessante keuze zijn. Zo zorgt u voor meer leef of slaap ruimte en verbetert u het wooncomfort. Als er ruimte is voor een uitbouw waarom zou u deze dan niet benutten.

Serre uitbouwen
In veel gevallen kiezen mensen voor een serre uitbouw. Het uitbouwen van een serre vergroot het leef oppervlak in bijvoorbeeld de woonkamer. Het uitbouwen van een serre zorgt voor flink meer licht in uw woonkamer.

Wat is uitbouwen?
Uitbouwen is het vergroten van uw bestaande woning. Dit in tegenstelling tot een aanbouwproject, dit houdt namelijk in dat er een afzonderlijke ruimte tegen uw huis wordt gebouwd.

Uitbouw woning, waar op te letten?
Let erop dat u aandacht geeft aan uw buren m.b.t. het mogelijk uitbouwen van uw kamer. Daarnaast moet u in de meeste gevallen een vergunning krijgen van de gemeente om uw woning te mogen uitbouwen.

Uitbouw vergunning
Een uitbouw met een diepte van 2,5 meter is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,5 meter dient een (lichte) uitbouw vergunning te hebben.

Ervaringen van andere bezoekers

Super eindresultaat
"Wij wilden graag wat meer ruimte in huis. Een uitbouw bleek een goede oplossing. Dankzij goed werk van onze aannemers genieten wij nu van het eindresultaat."
Toegevoegd: K. Rode uit Amstelveen
Waardering: 7.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Dankzij goed advies snel aan de slag
"Goed advies bij het realiseren van een uitbouw is het halve werk. Zeer kundige aannemers gevonden op deze website waardoor we snel een goed plan van aanpak hadden en aan de slag konden."
Toegevoegd: P. Revers uit Apeldoorn
Waardering: 6.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Benieuwd naar het eindresultaat
"Wij hebben lang getwijfeld over wat de beste aanpak voor onze uitbouw zou zijn. Gelukkig hebben wij goede hulp gehad van onze aannemers die ons van prima advies en dito verbouwingsdiensten hebben voorzien."
Toegevoegd: K. Eipelaar uit Eindhoven
Waardering: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Voordelen van een woning uitbouw

Hieronder leest u enkele voordelen van het renoveren van een pand:

  • Door het uitbouwen van uw woning vergroot u aanzienlijk het woonoppervlakte
  • U kunt vrij eenvoudig uitbouwen voor een grotere keuken, bijkeuken, garage, schuur, slaapkamer enz.
  • Door een uitbouw kunt u het wooncomfort behoorlijk vergroten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het uitbouwen van mijn woning?
De kosten uitbouwen van een woning hangen volledig af van de hoeveelheid werk (arbeidsuren) en het aan te schaffen materiaal. Laat u snel inlichten door meerdere aannemers. Dit kunt u doen door het formulier hier op de pagina in te vullen.

Hebben wij een vergunning nodig voor een uitbouw?
U heeft alleen een vergunning nodig wanneer u meer dan 2,5 meter uitbouwt. Om daar helemaal zeker van te zijn is het aan te bevelen uw gemeente te raadplegen. Over het algemeen staat er op de website van de gemeente meer informatie m.b.t. vergunningen.

De website aannemer-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van aannemers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij veel gestelde vragen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en werkwijze van een aannemer, dan kunt u er hier meer over lezen. Voor informatie over aannemer gerelateerde werkzaamheden kunt u de onderstaande bronnen raadplegen: