Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type werkzaamheden*


Type aanvraag*

Titel:
Naam:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht:
Gratis bespaartips:

Vind een aannemer in de buurt!

Vergelijk prijzen en vind de beste aannemer!

Verbouwing


Woning verbouwen

Wanneer u op het punt staat uw woonkamer, keuken, garage of bijvoorbeeld kantoor te verbouwen is het goed om te bedenken wat voor eisen u stelt aan deze nieuwe ruimte. Een huis verbouwen of een kamer daarvan is vaak een grote klus, die u waarschijnlijk één of enkele malen in uw leven zult laten uitvoeren.

Het verbouwen van een bepaalde ruimte zorgt ervoor dat uw wooncomfort en bewegingsvrijheid vergroot wordt. Zo bespaard u uzelf een hoop energie door niet te hoeven verhuizen.

Wanneer huis verbouwen?
Door veroudering of slecht onderhoud is een verbouwing in veel gevallen noodzakelijk. In dat geval kunt u er voor kiezen de verbouwing zelf te doen maar meestal is het aan te raden om een aannemer in te schakelen.

Verbouwen kosten?
De kosten van het verbouwen van uw woning kunt u het beste in kaart laten brengen door een aannemer. Via deze vergelijkingssite kunt u eenvoudig meerdere offertes aanvragen van aannemers bij u in de buurt. Zo kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend de verbouwkosten per offerte vergelijken.

Ervaringen van andere bezoekers

Aannemers voor onze verbouwing snel gevonden
"Ideaal om voordat je aan de slag gaat met verbouwen offertes van verschillende aannemers te kunnen vergelijken. De beste aannemer voor de beste prijs was snel gevonden."
Toegevoegd: U. Kauffman uit Den Haag
Waardering: 6.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Met plezier verbouwen
"Ik ga zowaar met plezier verbouwen. De beste aannemers bij mij in de buurt had ik snel op een rijtje. Offertes aanvragen is een gemakkelijke manier om snel een goed overzicht te krijgen van het aanbod en de kosten."
Toegevoegd: K. Ackers uit Groningen
Waardering: 8/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Wij zijn klaar voor de verbouwing!
"Door verschillende offertes aan te vragen van aannemers via deze website kunnen we goed voorbereid aan onze verbouwing beginnen. Gemakkelijk prijzen vergelijken en de beste aannemer selecteren. Ideaal. "
Toegevoegd: T. Rixoord uit Papendrecht
Waardering: 7.5/10
Rating starRating starRating starRating starRating star

Voordelen van uitvoeren van een verbouwing

  • Een verbouwing aan uw huis vergroot het wooncomfort
  • Tijdens een verbouwing kunt u het achterstallig onderhoud meepakken
  • U kunt het te verbouwen gedeelte van uw huis precies aanpassen zoals u het graag wilt hebben.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verbouwing?
De kosten van een verbouwing lopen flink uiteen afhankelijk van de omvang van het project. U kunt via het formulier aan de rechterkant van deze pagina uw gegevens invoeren.Verschillende aannemers nemen binnen enkele dagen contact met u op i.v.m. uw verbouwing.

Waar moet ik op letten bij een woning verbouwing?
Wanneer u uw woning gaat verbouwen is het belangrijk dat u goed in gedachten heeft wat de eisen zijn van de verbouwing. Om deze eisen duidelijk op papier te hebben zou u een architect kunnen inschakelen. In sommige gevallen dient u een bouwvergunning te hebben voor het verbouwen van (een deel van) uw woning.

Is het aan te raden om een architect in te schakelen voor een verbouwing?
U doet er goed aan om een architect in te schakelen. Een architect kan voor u een tekening maken waar precies op staat wat een aannemer moet verbouwen. Bij zo'n tekening zit vaak ook een constructief onderzoek. Door een architect in te schakelen kunt u uzelf een hoop ellende besparen tijdens een verbouwing.

De website aannemer-vergelijken.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van aannemers bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij veel gestelde vragen.

Bent u aannemer?

Dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden en werkwijze van een aannemer, dan kunt u er hier meer over lezen. Voor informatie over aannemer gerelateerde werkzaamheden kunt u de onderstaande bronnen raadplegen: